OVER ONS

 

ELBETON vervoegt de groep Delmar !

We zijn ten zeerste verheugd u te kunnen melden dat Delmar en Elbeton vanaf nu als één geheel zullen verder gaan. Daarover bereikten de Groep Delmar en de Groep Van Maercke (RVM-Invest) overeenstemming, waardoor Elbeton per begin april 2019 integraal wordt opgenomen in de Groep Delmar.

 

In onze vestiging te Aalter fabriceren wij kwalitatief hoogstaande betonproducten volgens de wensen van de klant. Voor elke situatie wordt er gezocht naar de perfecte balans tussen techniek en esthetiek om zo bij te dragen aan de realisatie van uw project.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van balkons, maar u kan bij ons eveneens terecht voor wanden, kolommen & balken, sandwichpanelen, plinten, ... Daartoe begeleiden wij uw project van begin af aan met de grootste zorg. Onze calculatie bekijkt vooraf reeds de mogelijkheden en onze studiedienst gaat hier nog eens dieper op in waarbij alles tot in detail wordt bekeken. Na goedkeuring van de door ons opgestelde plannen verzorgen wij u een kwaliteitsvolle productie en levering van de elementen.

 

ONZE TROEVEN

  • JARENLANGE ERVARING
  • ZOWEL KLEINE ALS GROTE WERVEN
  • GEDREVEN MEDEWERKERS
  • KWALITEITSVOL MAATWERK
  • VERTROUWENSRELATIE
  • SERVICE

ARCHITECTONISCH BETON

Deze term is in gebruik voor betonelementen die door middel van vormgeving, afwerking, kleur en de hoge kwaliteit bijdragen aan de visuele aspecten van een gebouw. Het onderscheidt zich daarmee van structuurbeton dat enkel wenst te voldoen aan de stabiliteitseisen van het ontwerp.

De kracht van architectonisch beton ligt dus in de combinatie van het voldoen aan enerzijds stabiliteit, EPB, milieu en anderzijds aan de esthetische eisen gesteld door het ontwerp. Op deze manier biedt architectonische beton aan architecten een uiterst grote vrijheid op zowel technisch als esthetisch vlak.